30 dagen bedenktijd Altijd gratis verzending in NL! Voor 13.00u besteld is dezelfde werkdag verzonden (mits voorradig)
NLBEiDealbancontactbankoverschijving
info@dealspecialist.nl

Verzendkosten

Bij DealSpecialist.nl, binnen Nederland gratis verzending voor iedere bestelling! Voor bestellingen naar België komt er slechts €5 bij! De kosten voor verzending naar andere landen is afhankelijk van het land. Voor een prijsindicatie kunt u mailen naar info@dealspecialist.nl.

Levertijd

Voor 13.00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden (mits voorradig).  De bestellingen van Deal Specialist worden bezorgd door DHL, DPD, FedEx, GLS, Parcelfore, PostNL of UPS. Voor leveringen zijn wij echter afhankelijk van deze verzendpartners. Wij zijn daarom niet aansprakelijk voor te laat geleverde bestellingen. Wij houden u per e-mail op de hoogte wanneer uw order verzonden is.

Retourneren

Bent u niet tevreden met het product? Dan heeft u wettelijk een bedenktermijn van 14 dagen. Als u binnen de  bedenktermijn aangeeft de aankoop te willen ontbinden, dan heeft u na ontbinding nog 14 dagen het recht om de product(en) retour te sturen. U bent niet verplicht een reden voor retour op te geven. Wij nemen het retour aan en storten het volledige aankoopbedrag terug. Wij maken het aankoopbedrag, na ontbinding, zo snel mogelijk (normaal binnen 1 werkdag) over op het opgegeven bankrekeningnummer.

U betaalt zelf de verzendkosten voor de retourzending van één of meerdere producten. Het product mag niet beschadigd of gebruikt zijn. Mocht een teruggestuurd product wel beschadigd of gebruikt zijn, dan zal Deal Specialist de waarde vermindering doorberekenen. U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling een e-mail sturen aan info@dealspecialist.nl en vermeld daarbij uw naam, ordernummer en het aantal producten welke u wilt retourneren.